fbpx
vedecky brloh

  1. Ste učiteľka / učiteľ a hľadáte spôsob, ako vniesť do hodín prírodných vied viac zábavy a praxe? Vedecký brloh je to pravé riešenie.

Na našich workshopoch sa deti premenia na malých vedcov, skúmajú svet na vlastnej koži a zažijú, aké vzrušujúce môže byť objavovanie.

Prečo to funguje?

1. Interaktívne a praktické

Žiadne nudné sedenie a písanie poznámok. Na našich workshopoch deti sami experimentujú, riešia úlohy a učia sa priamo v praxi. Skutočne pochopia, o čom je veda, a budú z nej nadšené.

2. Podpora kreatívneho myslenia

Deti milujú skúmať svet. My im dáme priestor pýtať sa, experimentovať a nachádzať odpovede. Prebúdzame v nich zvedavosť a pomáhame im rozvíjať kreatívne myslenie – presne to, čo potrebujú nielen v škole, ale aj v živote.

3. Pre všetky vekové kategórie

Či už učíte malých objaviteľov alebo starších žiakov, ktorí sú už pripravení na zložitejšie výzvy, naše workshopy prispôsobíme vašim potrebám. Pre každú triedu máme program, ktorý ich vtiahne do sveta vedy.

4. Učenie, ktoré baví

Učivo sa dá odovzdať aj inak – a my to robíme tak, že sa deti bavia, no zároveň sa učia. Zábavné experimenty a aktivity ich držia v strehu a motivujú objavovať viac.

5. Workshop vedú skúsení vedci

Naše workshopy nevedie len hocikto – spolupracujeme s vedcami a výskumníkmi, ktorí vedia nielen svoje, ale majú aj dar zaujať deti. Deti tak majú príležitosť stretnúť skutočných odborníkov, ktorí im ukážu, ako veda funguje v reálnom svete.

Chcete to skúsiť?

Stačí sa prihlásiť! Napíšte nám termín a čas na vedeckybrloh@gmail.com a my sa vám ozveme.

Doprajte deťom zážitok, ktorý ich nadchne pre vedu. Stačí jedna návšteva Vedeckého brlohu. Možno sa vo vašej triede nachádza budúci vedec, budúca vedkyňa.